Over Bauke


Mijn naam is Bauke Borsboom (1975). Ik woon samen met mijn man Marco en dochter Lieke midden in het mooie centrum van Woerden (Utrecht). Ik ben meidencoach en expert in het vergroten van lef en zelfvertrouwen bij meisjes van 9 t/m 16 jaar. Ook ben ik auteur van het prachtige boek ‘Ik ben 9’ en creator van de Ik ben 9 specialisatie. Sinds 2014 ben ik de trotse eigenaar van mijn coachpraktijk.

Als hooggevoelig meisje was ik enorm onzeker. Ik voelde mij vaak een buitenbeentje en maakte mijzelf wijs dat ik minder waard was dan, de in mijn ogen, populaire meiden op school. De lat lag altijd hoger dan die van de ander en hoe meer ik mijn best deed des te onzekerder ik werd. De negatieve gedachten over mijzelf gingen vaak letterlijk met mij aan de haal.

Na mijn schooltijd belande ik in banen waarin ik niet tot mijn recht kwam en er geen mogelijkheid was om mijn talenten te laten zien. Regelmatig waren er nog de gevoelens die ik mij als kind had toegeëigend. Ik kan het toch niet. Ik was enorm gevoelig voor de mening van anderen en wilde het liefst dat iedereen mij lief en aardig vond. Funest voor je zelfvertrouwen.

Na veel tegenslag met mijn gezondheid ben ik voor langere periode thuis geweest. Altijd kriebelde het al om net als mijn vader een eigen onderneming te starten, maar ik durfde niet en wist ook niet goed wat ik dan wilde. Terug naar mijn oude functie wilde ik absoluut niet. Ik overwon mijn zelfvertrouwen en ging op zoek naar mijn passie. Wat wil ik nu ECHT? Eindelijk durfde ik mijn hart en intuïtie te volgen.

Zo kwam de opleiding tot kindercoach op mijn pad, dit was wat ik wilde! Ik vond mijn EIGEN weg en ontdekte mijn talenten en valkuilen. Met vallen en opstaan leerde ik mijzelf goed kennen en kreeg ik steeds meer vertrouwen in mijn mogelijkheden. Dromen, durven en vooral DOEN dat was wat ik wilde.

Begin 2014 ben ik gestart met mijn kindercoachpraktijk en zo werd mijn droom werkelijkheid. Door mijn eigen persoonlijke ervaring met een negatief zelfbeeld heb ik mij gespecialiseerd in het versterken van lef en zelfvertrouwen bij meiden. Als ervaringsdeskundige weet ik intussen hoe het anders kan en ondersteun ik de meiden hier graag bij.

Copyright © Bauke Borsboom