Recensies training IK BEN 9


Voor iedereen die twijfelt om deze training te volgen, doen! Het is echt een aanrader. Sowieso is het een fijne training. Maar sinds ik deze training gevolgd heb gebruik ik het zó vaak in de praktijk. Het geeft enorm waardevolle inzichten en ik begrijp nu echt veel beter hoe het werk bij kinderen in deze leeftijd. En het geven van uitleg over deze fase aan ouders is ook voor hun heel verhelderend. Ik vind het een enorme meerwaarde in mijn praktijk!  (Anneke Kleinloog, Kindercoach)

Bauke vertelt enthousiast en met veel kennis over deze bijzondere levensfase. Prima verzorgd, veel tijd voor het delen van ervaringen en een prettige sfeer. Een inspirerende dag, waarna je met veel energie naar huis gaat. (Sophia Gussinklo, coach)

Mooi verzorgde training, heerlijke lunch op fijne plek en dan Bauke als enthousiaste trainer met passie. Een echte doener die ook anderen in hun doen-kracht zet door deze duidelijke workshop. Aanrader! (Marianthy Gripharie, kindercoach)

De Workshop “ik ben 9” is een zeer toegankelijke, interessante workshop gebracht door Bauke. Zij is authentiek en brengt haar verhaal met bescheidenheid. De bijgeleverde materialen zijn van uitstekende kwaliteit. Dat Bauke een oog voor fotografie heeft, is duidelijk in het boek “Ik ben 9” – de verhalen en de tips maken het plaatje compleet. Bedankt Bauke! (Sigrid D’Hont, coach)

Fijne training met prachtige materialen! Zeker een aanrader! (Leen Claus, coach)

Fijn om meer te weten over deze bijzondere levensfase van kinderen! Mooie ideeën meegekregen om zo mee aan de slag te gaan met ouders en kinderen. Workshop en bijbehorende producten zijn prima verzorgd! (Annemarieke Dalmulder, kindercoach)

Lieve Bauke, Wat een heerlijke powervrouw ben jij! Ik volgde in september de training ik ben 9 bij jou en geraakte meteen geïnspireerd! Je gaf het extra zetje om te durven kiezen. Om dromen die onder een laagje stof lagen terug boven te halen. Om het leuk te houden en tegelijk kwalitatief!
De inhoud van de training was super! Het interactieve deel was zeer leerrijk en leuk. Ook via deze weg een welgemeende Dank u wel! liefs Claudia (coach)

Als leerkracht basisonderwijs had ik deze informatie over het 9 jarig kind graag veel eerder gehad. Dankzij de training tot “Ik ben 9 specialist” bij Bauke, heb ik zoveel waardevolle informatie over deze bijzondere leeftijd gekregen. Dit zet ik nu in in mijn kindercoachpraktijk, maar het heeft me ook een betere leerkracht gemaakt. De training is voor professionals zeker een aanrader en verder gun ik elke volwassene met een 9 jarig kind dit mooie boek! (Eveline van der Harst)

De training is ontzettend waardevol om te volgen. Je krijgt de kennis fijn en makkelijk te volgen overgedragen van Bauke. Omdat je de training echt fysiek volgt krijg je de kans om de verdieping op te zoeken en je rugzak te vullen met kennis. De praktijk is makkelijk te vinden en parkeren is in de omgeving prima! De lunch is heerlijk. Bauke bedankt dat je niet alleen de kennis heb willen over dragen maar ook de ondernemer in mij het vertrouwen heb gegeven dat ik het ook kan! (Natascha, coachingspraktijk Puur)

Wauw Bauke, wat heb je er iets moois en speciaals van gemaakt! ervaringsverhalen, omgevingsverhalen, tips en trucs én nog ruimte voor eigen ervaring. Geweldig! (Amanda de Ronde, coach)

Afgelopen zomer las ik Baukes boek. Hartstikke leuk om alle verhalen te lezen. Herkenbaar, maar ook zo verrassend. Toen ik zag dat Bauke een training gaf voor professionals heb ik me meteen aangemeld. Bauke geeft cursisten een warm welkom in haar gezellige praktijk. Tijdens de training komen veel onderwerpen aan bod. Ik ben naar huis gegaan met nieuwe inzichten, ideeën en vooral veel praktische tips om direct in te zetten in mijn werk. Bedankt Bauke! Lieve groet, Diana (Kindercoach Diana)

Copyright © Bauke Borsboom